Managed hosting door True

Nieuwe ceo voor Exclusive Networks

 

CEO Exclusive Networks

Jesper Trolle

Distributeur Exclusive Networks heeft Jesper Trolle aangesteld als nieuwe topman. Trolle leidt momenteel de Amerikaanse afdeling van ECS Arrow Electronics en volgt Olivier Breittmayer op. Die wordt niet-uitvoerend bestuurslid bij Exclusive Networks.

Trolle wordt als ceo verantwoordelijk voor het aansturen voor de volgende groeifase van Exclusive Networks en het opschalen daarvan. Hij zal de komende drie maanden met Breittmayer samenwerken om een soepele overgang te garanderen.

De kersverse ceo werkt al meer dan 28 jaar in de sector, aanvankelijk bij resellers, voordat hij overging op distributie. In 2001 richtte hij Next Denmark op, dat werd overgenomen door DNS Denmark, dat op zijn beurt in 2005 werd overgenomen door Arrow. Sindsdien heeft hij een verschillende functies bekleed vanuit Duitsland (Midden- en Oost-Europa leidend), en vanuit Parijs (Noordwest-Europa leidend). Hij nam de rol op zich van Arrow's ‘President Americas’ in 2017, vanuit Denver, Colorado.

‘Kansen als deze komen niet zo vaak voor, maar in distributie staat Exclusive bovenaan de lijst’, zegt de Deen. ‘Exclusive staat bekend om zijn disruptieve aanpak en niet aflatende focus op het creëren van waarde voor zijn partners. Toen ik de kans kreeg om deel uit te maken van de Exclusive-familie en de volgende fase van Exclusive’s reis, was het een gemakkelijke en snelle beslissing.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7057313). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.