Managed hosting door True

Avanade benoemt Di Silverio als Europees hoofd

 

Head of Europe Avanade

Anna Di Silverio

It-consultant Avanade benoemt Anna Di Silverio tot de nieuwe hoofdverantwoordelijke voor Europa. De Italiaanse wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de groei en het implementeren van de strategie. Ze leidt een team van vijfduizend mensen in zestien landen.

Di Silverio zal in haar nieuwe rol opnieuw rechtstreeks rapporteren aan Pamela Maynard, ceo van Avanade. Ze trad in 2010 in dienst bij de consultant als hoofd van Italië. In 2015 verhuisde ze naar Singapore om de rol van coo van de groeimarkten Australië, Brazilië, China, Hongkong, Japan, Maleisië en Singapore op zich te nemen. Een jaar later werd ze ‘Area President’ in Azië. 

Di Silverio heeft een graad in computerwetenschappen van de Universiteit van Pisa. Ze volgt Darren Hardman op die drie jaar geleden tot hoofd van de Europese activiteiten werd benoemd. Hardman was voordien general manager van Avanade in het Verenigd Koninkrijk en heeft nu Avanade verlaten om managing director van Amazon Web Services voor Groot-Brittannië en Ierland te worden. 

Avanade, een joint venture van Accenture en Microsoft. Het Nederlandse kantoor van Avanade staat in Utrecht. Vanuit daar werken ongeveer vierhonderd mensen. De Belgische locatie is gevestigd in Merelbeke

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7051922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.