Managed hosting door True

Jan Stroombergen gaat Europees bij Igel

 

Manager zakenman

Na een carrière van ruim zeven jaar bij Igel wordt Jan Stroombergen er director channel sales Benelux, France & Northern Europe.

Als het gaat om virtual desktop infrastructure (vdi) en mobiele oplossingen is Stroombergen alvast een man van vele oorlogen. Hij begon zijn carrière als shop manager bij Computerparadise en werd vervolgens accountmanager bij Portable Center/Mobile Access.

Rond de eeuwwisseling ging Stroombergen werken bij Azlan om na vijf jaar een zevental jaar bij Interact als businessmanager aan de slag te gaan.

Zijn carrière bij Igel begon in 2013. Igel, te herkennen aan de egel in het logo, staat als softwarebedrijf bekend om zijn ‘next generation edge operating system’. Igels toepassingen zijn vooral ontwikkeld voor (veilige) toegang tot werkplekken via vdi of desktop-as-a-service.

Deze zomer kreeg de carrière van Stroombergen een nieuwe (internationale) wending bij Igel, een van origine Duitse startup. Hij werd er  deze zomer director channel sales Benelux, France & Northern Europe. Voorheen was hij country manager Belux bij Igel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7047324). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.