Managed hosting door True

Veenman-directeur leidt nu ook Xerox Nederland

Wilco van Bezooijen volgt Herman Levert op

 

Wilco van Bezooijen, algemeen directeur Xerox Nederland

Xerox Nederland stelt Wilco van Bezooijen aan als algemeen directeur. De topman kwam in 2013 in dienst bij de organisatie als directeur voor het kanaal en werd in 2017 aangesteld als directeur bij Xerox-dochter Veenman. Nu krijgt hij leiding over beide organisaties. Van Bezooijen volgt Herman Levert op. Hij focust zich op interim managementklussen en wil meer tijd steken in zijn werk bij commissariaten.

Veenman, opgericht in 1919, is sinds 2008 onderdeel van Xerox. Wel hanteert het bedrijf een eigen identiteit, stijl en propositie en bedient het andere klanten. De organisaties betrokken in januari dit jaar in een nieuw, gezamenlijk kantoor in De Meern. Van Bezooijen staat sinds 2017 aan het hoofd bij Veenman. Hij krijgt nu ook leiding over Xerox Nederland.

Als algemeen directeur wil Van Bezooijen het portfolio van technologie, it en diensten aan midden- en kleinbedrijven uitbreiden. ‘De digitalisering is de afgelopen maanden versneld. Onze klanten en prospects moeten hybride werkmodellen ondersteunen. We bieden tools die een brug slaan tussen digitale en fysieke omgevingen met meer aandacht voor samenwerking en productiviteit. We zijn er om organisaties te helpen op hun digitale reis’, aldus de nieuwe topman.

Herman Levert was sinds 2015 aangesteld als algemeen directeur van Xerox Nederland. In 2017 werd de Benelux-regio samengevoegd, waaraan Levert leiding gaf. Een jaar later werden de bedrijfsactiviteiten weer opgesplitst en bleef Levert directeur van Nederland. De Belux-tak staat sinds januari 2019 onder leiding van Marnix Van de Cauter. 

De voormalige topman laat aan Computable weten dat hij met plezier aan het hoofd van Xerox heeft gestaan en heeft hier in de afgelopen jaren een transformatie gerealiseerd. Hij vindt het een mooi moment om het stokje over te dragen aan een jonger iemand, namelijk Van Bezooijen. Levert heeft lijntjes uitgegooid voor interim managementklussen op het gebied van verandermanagement en ict. Daarnaast is hij actief in een commissariaat en wil daar meer tijd in steken. 

Dit artikel is aangepast op 4 augustus 2020 om 08:13 uur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7026906). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.