Managed hosting door True

Schröder is nieuwe partnerdirecteur SAP

 

SAP Nederland is Raymond Schröder per 1 augustus verantwoordelijk voor het partnerecosysteem. Daarnaast wordt hij aangesteld als algemeen directeur van de business-takSchröder. Hij neemt de functie over van Monic van Aarle, die per 1 juli is benoemd tot commercieel directeur van de Industrie-tak.

Schröder wordt verantwoordelijk voor het gehele partnerecosysteem van SAP in Nederland. Hieronder vallen zowel de wederverkopers als de distributeurs. SAP roemt hem om zijn ‘passie voor het bouwen van toekomstgerichte accounts voor het middensegment’. Daarnaast heeft hij volgens het bedrijf een ‘bewezen trackrecord in het ontwikkelen van SAP-salestalenten’.

Loopbaan

Raymond Schröder werkt al zo’n veertien jaar bij SAP. Hij begon zijn carrière als accountmanager en kreeg na drie jaar een rol als eerstelijns salesmanager. Hierna werkte hij als sectordirecteur voor grote ondernemingen. Daarna maakte hij een uitstap naar Exact, waar hij werkte als cloud-directeur. Hij keerde vervolgens weer terug naar SAP waar hij de laatste 2,5 jaar werkzaam was als hoofdverantwoordelijke voor SAP SuccessFactors. Dit is een werknemersadministratie-tool die tevens feedback aan werknemers geeft over hun prestaties en werkgerelateerde doelstellingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7024697). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.