Managed hosting door True

Servicenow strikt Hoekzema als Beneluxdirecteur

 

benelux

Andre Hoekzema, voormalig Benelux-directeur bij Google Cloud, is gestart als vicepresident voor de Benelux-regio bij Servicenow en daarmee verantwoordelijk voor de gehele operatie in België, Nederland en Luxemburg. Servicenow levert it-oplossingen om de it, personeelszaken, security en cms van bedrijven te verbeteren.

Hoekzema komt over van Google Cloud. Hij heeft hier in de afgelopen zes jaar diverse managementfuncties vervuld, waarvan de laatste drie jaar als country manager voor de Benelux. Via LinkedIn meldt Hoekzema dat hij terugkijkt op een leerzame tijd, waarbij hij een betere versie van zichzelf heeft ontdekt en ontwikkeld.

Voor Google heeft de topman bij diverse ict-bedrijven gewerkt. Zo startte hij zijn carrière bij Exact, waarna hij bij Atos aan de slag ging. Vervolgens was hij acht jaar in dienst bij Microsoft. Sinds de zomer van 2018 is Hoekzema actief als bestuurslid van de Big Data Alliance.

Servicenow

Servicenow staat sinds eind 2019 onder leiding van algemeen directeur (ceo) Bill McDermott, die hiervoor (co)ceo van SAP was. Hij nam het stokje over van John Donahoe, die ruim twee jaar algemeen directeur van de Amerikaanse organisatie was.

De it-leverancier heeft in het boekjaar van 2019 voor het eerst weer winst gerealiseerd. De jaren daarvoor noteerde het rode cijfers. Zo behaalde de organisatie in 2018 een nettoverlies van ruim 23 miljoen euro. In 2017 was dit 130 miljoen euro verlies en in 2016 bedroeg het verlies maar liefst 363 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6892011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.