Managed hosting door True

Pieter van der Werf wordt Benelux-directeur Liferay

 

general manager Liferay Benelux

Pieter van der Werf

Liferay benoemt Pieter van der Werf tot general manager Benelux. Van der Werf zal zich gaan focussen op de verdere opbouw en uitbreiding van het Benelux-team, business development en het doorontwikkelen van de samenwerking met partners. De benoeming past in de groeistrategie en de focus van Liferay op de Benelux. Van der Werf volgt Ruud Kluivers op die eind vorig jaar afscheid nam van Liferay.

Voordat Pieter van der Werf bij Liferay startte was hij actief als account director bij Oracle waar hij zich richtte op het dichten van de businesskloof tussen ot (operationele technologie) en it. Eerder was hij onder andere aan de slag als partnerprogrammamanager bij Huawei.

Op het gebied van business development ziet Van der Werf vooral kansen in het uitbreiden naar nieuwe sectoren. Liferay is op dit moment al aanwezig in de overheid, financiële sector en gezondheidszorg. Hij wil inzetten op uitbreiding naar manufacturing. Daarnaast ziet hij een duidelijke meerwaarde in de samenwerking met partners en legt voor de komende jaren dan ook de focus op een constructieve samenwerking daarmee.

Het van oorsprong Amerikaanse Liferay ontwikkelt open source cms-tools voor het maken van websites en bedrijfsportalen op internet. Bedrijven als Carrefour, Cisco Systems, KLM, FNV en Fujitsu gebruiken de software.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6884731). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.