Managed hosting door True

Google-directeur Pim van der Feltz vertrekt

 

Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland, verlaat de organisatie. De 56-jarige topman is in 2008 aangesteld als directeur en treedt per mei uit dienst bij de techgigant. Hij zoekt een nieuwe carrièremogelijkheid.

Van der Feltz werd in 2008 aangesteld als ‘country manager Nederland' bij Google.

Voor zijn periode bij Google was hij bij T-Mobile verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten. Ook heeft hij tien jaar verscheidene advies- en financiële functies bij DDV Management Consultants en Shell vervuld.

De topman verlaat in mei de organisatie. Hij wil iets nieuws in zijn carrière doen en kijkt er naar uit de verschillende richtingen te verkennen.

Google Nederland heeft 550 medewerkers in dienst. Wanneer de uitbreiding van het datacenter in Eemshaven is afgerond en het nieuwe datacenter in Agriport operationeel is, kan het personeelsbestand uitbreiden naar 775 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6869335). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.