Managed hosting door True

Marcel van Egmond nieuwe directeur bij Polteq

 

Marcel van Egmond

Marcel van Egmond is per 1 januari gestart als nieuwe directeur bij Polteq Test Services in Amersfoort. Hij gaat in zijn rol leiding geven aan het verder uitbouwen van het bedrijf.

Marcel van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld, onder meer op het vlak van software-as-a-service, it-projecten en it-dienstverlening, bij bedrijven als Wolters Kluwer, iPorfs en Finalist.

Polteq, dat dit jaar zijn twintigjarig jubileum viert, telt 170 medewerkers en opereert vanuit zeven locaties in Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het Belgische Leuven.

De in softwaretesten gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq diverse testopleidingen.

Veranderingen

Volgens de kersverse directeur is Polteq een interessant bedrijf met groeipotenties. 'Het it-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen om onze klanten te blijven ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve sterke it-oplossingen.'

Van Egmond volgt Alain Bultink op, die na zeven jaar aan het roer te hebben gestaan aan de operationele kant van het bedrijf, elders 'een nieuwe uitdaging' is gaan zoeken. De oprichters van het in 2000 gestarte bedrijf, Martin Pol en Marjolijn Steyerberg, zijn nog wel actief bij Polteq, zij het op de achtergrond.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6867615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.