Managed hosting door True

Celonis benoemt Vollmer tot chief innovation officer

SAP-veteraan maakt na veertien jaar overstap naar aanbieder van process mining-technologie

 

Marcell Volmer

Celonis, aanbieder van process mining-technologie, stelt Marcell Vollmer aan als chief innovation officer (cio). Hij ondersteunt in deze rol de go-to-market-teams en de klant- en partnerrelaties. De Duitser werkte eerder veertien jaar als chief digital officer (cdo) bij SAP Ariba.

Celonis roemt de jarenlange leidinggevende ervaring van Vollmer bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor shared services, financiën, inkoop en hr. Alexander Rinke, co-ceo van Celonis, geeft aan dat Vollmer mede is aangesteld om het bedrijf te laten groeien.

SAP

Vollmer heeft veertien jaar bij SAP gewerkt. In zijn rol als chief digital officer bij SAP Ariba hielp hij bedrijven bij het versimpelen van de inkoop- en toeleveringsketen. Daarvoor was hij chief procurement officer bij SAP, waar hij leiding gaf aan ruim tweehonderd professionals die wereldwijd miljarden aan uitgaven beheerden. Ook richtte Vollmer in deze periode een shared services-team op. Daarvoor bekleedde hij rollen op project- en strategiegebied bij SAP.

Voordat Vollmer aan de slag ging bij SAP, werkte hij voor DHL Express als manager bij verschillende integratieprojecten op het gebied van financiën, controlling en personeelszaken. Hij behaalde zijn graad in economie aan de Universiteit van Hamburg in Duitsland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6774190). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.