Managed hosting door True

T-Systems benoemt Veldhuizen tot salesdirecteur

 

Erik Veldhuizen

T-Systems heeft onlangs Erik Veldhuizen aangesteld als vice president sales bij T-Systems Nederland. Het bedrijf geeft aan de komende jaren verder te willen innoveren door te investeren in klantgerichtheid, portfoliomanagement, en klanten en werknemers centraal te stellen. Veldhuizen krijgt hier een leidende rol in. Het betreft een nieuwe functie.

Tot voor kort werkte Veldhuizen voor multinational AkzoNobel. Hier vervulde hij vanaf 2014 de functie van commercieel directeur voor de verf-divisie. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en klantgerichtheid van de wereldwijde sales- en serviceorganisatie.

Erik Veldhuizen studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en specialiseerde zich in b2b-marketing en sales. Na zijn studie startte hij in 1993 bij Unilever.

T-Systems

Het Duitse T-Systems, met drie Nederlandse kantoren, levert ict-diensten en -oplossingen aan zakelijke klanten en overheden. Onlangs maakte het ook een opvallende clouddeal met Prorail bekend. T-Systems gaat, in eerste instantie, de komende tien jaar datacentercapaciteit, clouddiensten en bijbehorende dienstverlening aan de spoorbeheerder leveren. Dat contract kan nog vier keer met telkens vijf jaar verlengd worden.

Het bedrijf heeft 37.900 werknemers in dienst en is actief in twintig landen. De Nederlandse organisatie staat onder leiding van Sake Algra. Hier beschikt het over drie kantoren, te weten in Utrecht (hoofdkantoor), Den Haag en Heerlen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6768826). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.