Managed hosting door True

Mark Olij is nieuwe salesdirecteur Arrow Nederland

 

Technologieleverancier Arrow Electronics benoemt Mark Olij tot directeur sales, marketing en services van Arrows enterprise computing solution business in Nederland. Hij volgt Mark-Louis Heijman op, die vanuit de Arrow-vestiging in Houten een Europese rol gaat vervullen.

In zijn nieuwe functie legt Olij de focus op de verdere groei, met name voor het ArrowSphere Cloud Platform. Hij zal rapporteren aan Bart van Rheenen, managing director van Arrows enterprise computing solutions business in de Benelux.

Profiel

Olij startte twintig jaar geleden in de it-wereld en brengt volgens Arrow een grote hoeveelheid kennis, ervaring en relaties met zich mee. Voor zijn komst naar Arrow Electronics was hij alliance & business development manager bij cloud-integrator PQR. Hij maakte daar tevens deel uit van het managementteam. De Noord-Hollander startte zijn carrière als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers en was daarnaast beurshandelaar en zelfstandig ondernemer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6651196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.