Managed hosting door True

Mano Joren is senior partner manager Dean One

 

Mano Joren

Dean One breidt zijn salesteam uit met de aanstelling van Mano Joren als senior partner manager. Hij richt zich op de regio Noordwest-Nederland en gaat zich bezighouden met het ondersteunen van bestaande en het werven van nieuwe partners.

Joren werkte eerder als manager new business en als key account partner manager bij Voiceworks en als senior business partner manager bij KPN.  

Geen concurrentie

Robert de Jager, salesdirecteur bij Dean One: ‘Mano Joren heeft veel ervaring en expertise op het gebied van cloudtelefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt en kent deze markt als geen ander’.

Joren zelf prijst dat het bedrijf niet concurreert met partners. ‘Dean One heeft echt een passie voor klanten en businesspartners, dat zie je overal in terug. Zo concurreert het bedrijf bijvoorbeeld niet tegen zijn partners, ook niet met zuster- of moedermerken. Daarbij ontlasten zij de partner zoveel mogelijk door ze mee te nemen in het hele verkoopverhaal. Ik heb zin om een bijdrage te kunnen gaan leveren aan de groeiambities van Dean One en om in te spelen op de kansen die de overgang van ISDN naar VoIP met zich meebrengt’, besluit hij.  

Dean One is een telecom- en internetprovider voor zakelijke telecom- en ict-resellers. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen en telt ongeveer tachtig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6644608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.