Managed hosting door True

Tibco stelt nieuwe topman aan

 

Manager

De Amerikaan Dan Streetman is aangesteld als chief executive officer (ceo) bij Tibco Software, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in api-management en analytics. Streetman komt over van BMC Software, waar bij hoofd marketing en sales was. De huidige Tibco-ceo Murray Rode blijft betrokken bij het bedrijf als vicevoorzitter.

Murray Rode was de afgelopen vijf jaar ceo van het bedrijf. Hij had een focus op het product- en technologieportfolio. Zo heeft hij nieuwe producten toegevoegd door middel van overnames. Daarnaast heeft hij de organisatie gestroomlijnd.

Nu draagt hij het stokje over aan Dan Streetman. Hij komt over van BMC Software en heeft daarvoor gewerkt bij ict-bedrijven zoals Salesforce, C3, en Siebel Systems. Hij moet als ceo het bedrijf laten groeien en opschalen en blijven innoveren.

Rode blijft verbonden aan Tibco. Zo gaat hij aan de slag als vicevoorzitter. Vanuit die rol werkt hij samen met Streetman en de raad van bestuur om de langetermijnstrategie voor het bedrijf te ontwikkelen. Hierbij staan investeringen centraal, om zo meer waarde voor klanten, partners en medewerkers te creëren.

Het hoofdkantoor van Tibco is gevestigd in het Amerikaanse Palo Alto. Het beschikt over bijna zestig kantoren wereldwijd, waarvan drie locaties in Nederland (Amsterdam, Den Haag en Rotterdam).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6643461). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.