Managed hosting door True

Christian Peters nieuwe channelmanager Lenovo Benelux

 

Christian Peters

Lenovo benoemt Christian Peters tot channelmanager voor de Benelux-regio. Ook draagt hij verantwoordelijkheid voor de markt van midden- en kleinbedrijven. Peters start per 1 mei en rapporteert aan Maarten Guijt, algemeen directeur bij Lenovo voor de Benelux. Hij rapporteert op zijn beurt weer aan François Bornibus, president EMEA.

In zijn functie is Peters verantwoordelijk voor de groei van Lenovo in de midden- en kleinbedrijf-markt en voor de groei en het versterken van Lenovo’s positie in de Belgische en Nederlandse channelmarkt. Doel is om uiteindelijk een stabiele nummer één-positie in de Benelux te veroveren. Christian Peters is al ruim vijfentwintig jaar werkzaam in de it-industrie. Hij werkte eerder voor bedrijven als HP, Tech Data en Paradigit.

Lenovo

Lenovo zette zich wereldwijd op de kaart als computerfabrikant met de overname in 2005 van de pc-divisie van IBM; in 2014 volgde ook nog de x86server-tak van Big Blue. De Chinese computerfabrikant nam in juli 2016 ook de pc-tak van het eveneens Japanse NEC over, via een in Amsterdam gevestigde joint venture. Laatstgenoemde fabrikant heeft een minderheidsbelang in deze joint venture, waarin de pc-activiteiten van NEC zijn ondergebracht. Eind 2017  lijfde het ook de pc-tak van Fujitsu in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6640758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.