Managed hosting door True

Colt stelt verkoopdirectrice Benelux aan

 

Colt country manager Belgium

Breedbandoperator Colt heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als verkoopdirecteur voor Frankrijk en de Benelux. Ze combineert deze job met die van country manager Frankrijk. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, hoofd sales voor Europa bij Colt.

In haar nieuwe functie is Hachi-Duchêne verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen op het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management.

Hachi-Duchêne behaalde een master in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada en beschikt over meer dan achttien jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-market-strategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities.

Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in zakencentra in Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna dertig landen.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6624752). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.