Managed hosting door True

Directeur Rob van der Marck vertrekt bij VNSG

 

Directeur Rob van der Marck vertrekt na tien jaar bij de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Hij gaat aan de slag bij adviesbureau KPMG als senior manager enterprise solutions SAP Practice. Van der Marcks vertrek is 1 april aanstaande; zijn opvolger is nog niet bekend.

In zijn tienjarig directeurschap bij de VNSG heeft Rob van der Marck zich bezig gehouden met de verbreding van de internationale samenwerking met de SAP User Group Executive Network (Sugen). Hij werd in 2014 gekozen tot teamlid van Sugen. 

Ook wist hij een langdurige discussie met bedrijfssoftwareleverancier SAP over de invoering van een uitgebreider licentiemodel voor indirect gebruik van SAP-applicaties succesvol af te ronden. SAP-gebruikers waren bevreesd dat zij meer geld kwijt zouden zijn aan licenties.

De afzwaaiend directeur legde daarnaast nadruk op het versterken van de werkgroepen binnen de VNSG, de zogeheten focusgroepen voor kennisdeling en praktische oplossingen en advies op de diverse SAP-deelterreinen.

Bio

Van der Marck studeerde technische bedrijfskunde aan de universiteit van Twente. Daarna werkte hij als logistiek SAP-consultant bij Inter Access, als manager van het SAP Competence Center van Aldipress en als interim manager bij Friesland Foods. Hij was voorzitter van de focusgroep CCC (Customer Competence Centers) van de VNSG.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6621963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.