Managed hosting door True

'Bekeerde' SAP-experts aan de slag bij Retail-tak HSO

 

Microsoft-dienstverlener HSO wil zijn positie in de detailhandel versterken. Daarvoor zijn twee nieuwe managementleden aangetrokken, die de groei van de tak HSO Retail in de Benelux moeten bewerkstelligen. Het gaat om Wilhelmus Koppens en Jos Otermans. Beiden hebben zo'n twintig jaar managementervaring bij it-bedrijven die in de retail actief zijn; de laatste jaren hebben ze in de SAP-dienstverlening bij Ctac gezeten.

Otermans en Koppens hebben de afgelopen jaren gewerkt met SAP. 'Wij geloven echter dat het Microsoft-platform veel beter aansluit bij de behoeften van Nederlandse en Vlaamse grootwinkelbedrijven. Het is flexibeler, minder complex, volledig cloud-based en biedt de oplossingen voor de uitdagingen waar retailers vandaag voor staan', aldus Otermans.

Volgens Koppens biedt HSO de mogelijkheid om ondernemerschap en business ervaring in te zetten om de huidige klantenkring in de retail verder te laten groeien op basis van het Microsoft-platform. 

Opgericht in Nederland in 1989 is HSO uit Veenendaal uitgegroeid tot een internationale aanbieder van bedrijfssoftware op basis van het Microsoft-platform. Het bedrijf telt ruim 650 medewerkers in Europa en Noord-Amerika en is vooral actief in de detailhandel groothandel, industrie en (technische) dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6606827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.