Managed hosting door True

Peter Reulen leidt Ormer ICT Outsourcing

 

De uitbestedingstak van dienstverlener Ormer ICT komt vanaf 1 februari 2019 onder leiding van Peter Reulen. Hij volgt Wim Verveen op, die het bedrijfsonderdeel twintig jaar leidde en nu plaatsmaakt voor nieuw leiderschap.

Reulen (42) kwam een jaar geleden bij de Schiedamse onderneming terecht als projectleider. Voordien werkte hij bij Avance Nederland en Thinkbox Technology. Als zelfstandig projectleider leidde hij bovendien diverse it-projecten. In zijn nieuwe rol is Reulen verantwoordelijk voor verdere groei van het bedrijfsonderdeel.

Om de groei te bewerkstelligen, zet het bedrijf onder meer nieuwe Autotask-software in, vertelt de aanstaande directeur aan Computable. ‘Dit ticketing-systeem geeft ons meer inzicht in de bedrijfsvoering en kunnen we gericht sturen op verbeteringen. Daarmee helpen we onze klanten efficiënter te werken.’

Ormer ICT Outsourcing ondersteunt organisaties bij het beheer van hun (cloud-)infrastructuur, servers, firewalls, netwerken en werkplekken. Het bedrijfsonderdeel richt zich tegenwoordig vooral op cloud computing. Onder de klanten bevinden zich Feyenoord, Excelsior, containerterminal CCT en werkgeversorganisatie AWVN.

Ormer ICT heeft drie bedrijfsonderdelen: detachering, consultancy en outsourcing. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door algemeen directeur Jan Willem Jongebreur. Voor hem is het belangrijk dat het team, samen met de klanten, nieuwe technologische trends en veranderingen omarmt. Een aspect daarbij is continue beschikbaarheid van de it. Reulen: ‘Daar spelen wij bij Outsourcing op in, bijvoorbeeld door ons te specialiseren in clouddiensten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6596337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.