Managed hosting door True

Linkit opent kantoor in Den Haag

Bedrijf wil dichterbij klanten en kandidaten zitten

 

Bemiddelaar voor ict-professionals Linkit uit De Meern opent een nieuw kantoor in Den Haag. Het bedrijf heeft veel opdrachten bij de overheid en wil dichter bij het politieke hart van Nederland gevestigd zijn.

Linkit, dat samenwerkt in een consortium met de bedrijven Divetro, Bartosz ICT en Specialisterren, meldt in een verhuisbericht dat het zich dichter bij die klanten in de publieke sector wil vestigen. Het Linkit-consortium heeft de afgelopen twee jaar negentien aanbestedingen gewonnen en is daardoor ict-partner van veel overheidsorganisaties gevestigd in Den Haag. Linkit is de penvoerder in die aanbestedingen die vaak in mantelcontracten worden gegund. 

De sourcingpartners verzorgen de flexibele inhuur van ict-personeel voor overheidsinstellingen als CAK, Wigo4it, Economische Zaken, BZ en BZK. Om de interactie met klanten en kandidaten verder te verbeteren is de nieuwe vestiging in Den Haag geopend. Het nieuwe kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag biedt volgens het bedrijf plek aan vier ruim opgezette werkplekken en een vergader- en inspiratiehoek. 

20 jaar Linkit

Linkit kijkt naar eigen zeggen terug op een succesvol 2018. De organisatie vierde haar twintigjarige jubileum en vierde de inzet van duizend ingezette ict-professionals. Het consortium haalde onder meer opdrachten binnen bij  DJI, P-Direkt, SSC-ICT, Logius, Doc-Direkt, Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk en Rijksvastgoedbedrijf, DICTU, Inspectie voor het Onderwijs, Cultureel Erfgoed, DUO-Zoetermeer, Raad voor de Rechtspraak, Belastingdienst, VWS en SZW en Defensie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6541579). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.