Managed hosting door True

Jeroen Van Godtsenhoven leidt SAS Benelux

 

Jeroen Van Godtsenhoven wordt de managing director van de nieuwe Benelux-organisatie van SAS. Hij werkt al tien jaar bij het bedrijf, waarvan de laatste drie jaar als algemeen directeur van de Belux-regio.

Jeroen Van Godtsenhoven rapporteert rechtstreeks aan regional vice president West-Europa, Bert Broers. Heere Blokhuis wordt country sales leader voor Nederland.

Jeroen Van Godtsenhoven studeerde communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en behaalde een executive mba aan de Harvard Business School. In 2001 ging hij van start bij DataBaseManagement, onderdeel van de TNT Group, en groeide door tot hoofd van de sales & analysis afdeling. In de winter van 2006 verhuisde hij naar SPSS om dan in de zomer van 2010 te verhuizen naar SAS, waar hij vrij snel doorgroeide tot verantwoordelijke voor België en Luxemburg. Met Nederland erbij groeit Jeroen Van Godtsenhoven dus verder door bij SAS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6529891). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.