Managed hosting door True

Maarten Guijt nieuwe directeur Lenovo Benelux

 

Lenovo general manager Benelux

Lenovo Benelux heeft een nieuwe general manager: de Nederlander Maarten Guijt. Hij rapporteert aan Francois Bornibus, president EMEA. Guijt vervangt Andreas Mayer na zijn vertrek eerder dit jaar.

Voordat Guijt bij Lenovo kwam, vervulde hij de rol van general manager bij HP Indigo Digital Solutions Northern Europe vanuit Nederland. Voorafgaand aan deze functie had hij verschillende strategische leidinggevende functies op het hoofdkantoor van HP in Palo Alto (Californië) en verschillende rollen in zijn dertien jaar bij KPN Royal Dutch Telecoms.

In zijn functie gaat Guijt de strategie en transformatie-initiatieven van Lenovo (Lenovo Personal Computing en Smart Devices-divisie) in de Benelux verder versterken. Onderdeel van zijn missie wordt 'het optimaliseren van de globale positie van Lenovo als leidende pc-fabrikant om een stabiele nummer één-positie in Benelux te veroveren', zo klinkt het in een persbericht. Tevens zet hij zich in voor de groei van marktaandeel in de tablets- en smart devices-markt.

Maarten Guijt is afgestudeerd in Marketing en International Business aan de universiteit van Duesto (San Sebastián, Spanje) en de Haarlem Business School in Nederland. Door de jaren heen heeft hij verschillende (internationale) diploma’s behaald, waaronder Executive Education aan het Instituut voor Management in Lausanne (Zwitserland), Marketing en Strategic Marketing Planning aan de Universiteit van Tilburg, Business Management aan Nyenrode Nederland en de London Business School in Engeland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6524965). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.