Managed hosting door True

Rackspace zoekt cloudarchitecten in Europa

Bedrijf opent ook nieuw hoofdkantoor in München

 

Cloudonderzoek

Rackspace zoekt in Duitsland en Noord-Europa in totaal 170 nieuwe medewerkers. Het gaat onder meer om cloudarchitecten. Daarnaast opent het Amerikaanse bedrijf een nieuwe hoofdkantoor in München. De clouddienstverlener doet deze investeringen om lokale klanten in deze regio’s beter te bedienen.

Rackspace kondigt een uitbreidingsplan in Europa aan. Deze is specifiek gericht op Duitsland en Noord-Europa. Dit komt naar eigen zeggen voort uit de groei van zowel klanten als partners in deze regio’s.

In Duitsland en Noord-Europa wil Rackspace in totaal 170 nieuwe collega’s aantrekken. Het gaat om honderd medewerkers in Duitsland en zeventig in Noord-Europa. Het gaat om onder meer cloudarchitecten en commerciële cloudexperts. Daarnaast wordt het zogeheten professional services-team uitgebreid.

Met deze uitbreiding wil de clouddienstverlener ‘sterkere relaties met lokale klanten opbouwen’. Ook meent Rackspace wereldwijde klanten te ondersteunen die actief zijn in deze regio’s.

Een ander onderdeel van het Europese uitbreidingsplan is een nieuw hoofdkantoor in München.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6502544). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.