Managed hosting door True

Patrick Steenssens leidt Tech Data Benelux

 

Patrick Steenssens, country manager Belux bij Tech Data

Patrick Steenssens klimt in de hiërarchie van Tech Data. Na België en Luxemburg krijgt hij als regiodirecteur (regional managing director, rdm) nu ook Nederland onder zijn hoede. Daardoor wordt hij verantwoordelijk voor een belangrijke regio binnen Tech Data.

Patrick Steenssens is een industrieel ingenieur en haalde een diploma general management aan de Cranfield universiteit. Oorspronkelijk komt hij uit de chemische sector, woonde ook geruime tijd in de Verenigde Staten en was wereldwijd als supply chain manager bij Praxair verantwoordelijk voor de markt van de halfgeleiders.

In 2002 werd hij door Tech Data aangeworven als logistiek directeur. Toen Els Demeester promoveerde werd Patrick Steenssens country manager Belux. Patrick Steenssens was reeds eerder van 2007 tot 2011 verantwoordelijk voor de Benelux als Country Manager Benelux.

Patrick Steenssens werd op de Channel Awards meermaals uitgeroepen tot Channel Personality of the Year. Ook vorig jaar ging hij met de trofee aan de haal. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6450973). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.