Managed hosting door True

Kees van den Houten leidt Infor Benelux

 

Kees van den Houten maakt promotie bij Infor. Hij is benoemd tot commercieel directeur van de Benelux-activiteiten. Van den Houten was voor zijn promotie actief als account executive bij Infor. In die rol had hij de verantwoordelijkheid voor grote klanten van de erp-leverancier.

Van den Houten rapporteert aan Simon Niesler, die Australiër werd eind juni 2018 benoemd tot algemeen directeur voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Benelux. Van den Houten volgt Jan van Dellen op, die inmiddels werkzaam is als wethouder van Economische Zaken en Sport in het college van B&W van de gemeente Arnhem.

Van den Houten trad in augustus 2017 in dienst bij Infor als senior account executive. Nu groeit hij door tot algemeen directeur van Benelux-regio. Hij is verantwoordelijk voor het behoud en het uitbreiden van het klantenbestand en de activiteiten en strategie in de Benelux. Die regio beschikt over zeven kantoren, verspreid over Merelbeke en Brussel (België), Barneveld, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht (Nederland) en Luxemburg.

Voor zijn komst bij Infor was Van den Houten ruim twintig jaar werkzaam bij Oracle. Hier vervulde hij diverse consulting-, sales- en management-rollen, met verkoopdirecteur van finance & supply chain-oplossingen als meest recente functie. Hij startte zijn carrière als consultant bij de Belastingdienst en werkte onder meer van Rendeck, Bull en Nederland ICT. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6440499). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Infor

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.