Managed hosting door True

Talend benoemt Jaap-Jan Pepping voor groeiplan

Voormalige Quark- en Opentext-manager leidt uitbreiding klanten en partners

 

Belgie en Nederland

Leverancier van cloudintegratiediensten voor data uit legacy-systemen, Talend, heeft Jaap-Jan Pepping (46) benoemd tot business director voor Nederland en de België. Pepping richt zich vanuit standplaats Amsterdam op het uitbreiden van het klant- en partnernetwerk. De benoeming past in de groeiplannen van Talend in Noord-Europa.

Pepping werkte de afgelopen twintig jaar in verschillende managementsfuncties binnen sales- en het verkoop- en partnerkanaal. Hij was onder meer business director bij Quark Enterprise Software. Daar hielp hij organisaties met hun strategieën voor contentautomatisering. Daarvoor was hij actief voor Opentext en Box.com.

Fergal McDonnell, die bij Talend verantwoordelijk is voor de activiteiten in de EMEA-regio, meldt in een persbericht: ‘In de afgelopen twee jaar heeft Talend zich snel uitgebreid naar nieuwe EMEA-landen, waardoor het partnernetwerk van Talend is versterkt en de bedrijfsgroei in Noord- en Zuid-Europa is toegenomen.’

Volgens McDonnell kan Talend met Jaap-Jan Pepping aan het roer van de directe en channel-activiteiten het momentum versterken dat het bedrijf heeft opgebouwd bij zakelijke klanten in Nederland en België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6418655). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.