Managed hosting door True

Fred Loos stapt over van Unit4 naar KCS in Benelux

 

Fred Loos

Kerridge Commercial Systems (KCS), een Britse leverancier van erp-software aan de detailhandel, de groothandel en de distributiemarkt, heeft Fred Loos benoemd tot algemeen directeur van de regio Benelux. Hij neemt deze rol over van Ian Bendelow, topman van de KCS Group. Loos komt van concurrent Unit4 vandaan.

In zijn functie zal Loos leidinggeven aan de dagelijkse operatie van zowel KCS in Sliedrecht als het begin dit jaar overgenomen AGP Business Software in Veghel en Capelle aan den IJssel. Ook speelt hij een belangrijke rol bij het verenigen van beide bedrijven en het verbeteren van de samenwerking.

Vóór zijn aanstelling werkte Loos als manager midden- en kleinbedrijf bij enterprise resource planning (erp)-softwareleverancier Unit4, eveneens uit Sliedrecht, waar hij verantwoordelijk was voor de mkb-markt in Nederland en België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6412719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.