Managed hosting door True

Mark Linde is directeur Unica Datacenters

 

Mark Linde (54) staat per 1 juli 2018 aan het roer van Unica Datacenters als algemeen directeur. Hij werkt samen met commercieel directeur Paul Ike aan de Europese groeiambities van het bedrijf.

Linde komt over van Huisman Equipment, waar hij de afgelopen drie jaar werkte als directeur engineering & projectmanagement. Daarvoor heeft hij diverse directiefuncties vervuld bij onder meer Imtech Marine, bij Volker Wessels Telecom, Mcom en VW Telecom. Hij studeerde Netwerkperformance aan de Technische Universiteit Delft.

Unica Datacenters beschikt over locaties in Hoevelaken en Amsterdam. Het bedrijf, voorheen Fastcom, adviseert, ontwerpt en bouwt datacenters, network operations centers (noc’s) en hosting centers. Daarnaast helpt het klanten bij onderhoud, optimalisatie, uitbreiding en ‘upgrading’ van deze gebouwen. Het onderdeel van Unica rekent onder meer Booking.com, Equinix, Interoute, KPN, Level3 Communications, Ziggo tot zijn klantenbestand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6410964). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.