Managed hosting door True

Directeur Ronald Schaap vertrekt bij PQR

 

Ronald Schaap

Ronald Schaap, algemeen directeur van PQR, legt per uiterlijk 1 april 2019 zijn functie neer. Hij zegt ruimte te willen maken voor een nieuwe directeur die verantwoordelijk wordt voor de volgende groeifase van de it-dienstverlener uit De Meern. Vorig jaar april fuseerde PQR met hostingspecialist 2ML uit Amsterdam tot een 'nieuw' PQR.

'Tijdens nieuwe fases in een bedrijf is het belangrijk dat je een leider hebt die nog minimaal tien jaar mee kan. Dit is een goed moment om ruimte te maken voor een nieuwe algemeen directeur. Dit is ook altijd het langetermijnplan geweest,' stelt Schaap in een verklaring.

De raad van commissarissen (rvc) is de zoektocht naar een nieuwe directeur gestart. Vertrekkend topman Schaap, die in 2001 begon bij PQR, verwacht dat de overdracht in de loop van 2019 kan plaatsvinden.

PQR heeft een omzet van ruim honderd miljoen euro en er werken zo'n 160 man bij het bedrijf dat kantoren heeft in De Meern en Amsterdam. Vorig jaar verkochten medeoprichter Rolf van Gameren en investeerder Gilde hun aandelen in het kader van de fusie tussen PQR en hoster 2ML. Hun plek is ingenomen door de twee directeuren van 2ML en de nieuwe investeerder Intersaction.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6401523). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.