Managed hosting door True

Tijs Wezenaar is verkoopmanager Oki Benelux

 

Tijs Wezenaar, manager regional sales bij OKI Europe

Tijs Wezenaar is per 1 mei dit jaar benoemd tot manager regionale verkoop in de regio Noord-Europa bij Oki Europe. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en professionalisering van het resellerkanaal binnen de Benelux en Duitsland.

Wezenaar (54) heeft de afgelopen jaren gewerkt in de printing & imaging markt middels diverse (inter)nationale sales- en business development-functies. Zo is hij onder meer werkzaam geweest bij HP (1998 t/m 2006) en Xerox (2009 t/m 2013). Hij komt over van Epson, waar hij de afgelopen maanden werkzaam was als business accountmanager.

De nieuwe verkoopdirecteur voor de regio’s Benelux en Duitsland moet de groeiambities van Oki Europe in het officekanaal realiseren. Dat doet hij in samenwerking met zijn team aan regionale sales managers. De focus ligt daarbij op ‘het ontwikkelen van duurzame samenwerkingsverbanden waarbij groei in verticale markten en het rendement voor de reseller en voor Oki voorop staan’.

Eén centrale regio

Oki is een leverancier van print- en smart managed document-oplossingen. Het bedrijf heeft onlangs de afzonderlijke verantwoordelijkheden van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux samengevoegd onder de naam One Central Region. Hiermee wil het de samenwerking tussen verkoop en marketing versterken.

Oki Europe, een divisie van Oki Data Corporation, heeft vijfhonderd medewerkers in dienst verspreid over 21 (verkoop- en productie-)vestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6363978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.