Managed hosting door True

Staffing Groep lijft People4office in

 

samenwerking

De Staffing Groep, bekend van onder meer it-personeelsmakelaar IT-Staffing, heeft wervingsspecialist People4office uit Amsterdam overgenomen. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van de Staffing Groep.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in werving, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals, terwijl People4Office voorziet in uitbestedingsdiensten op een breed gebied van personeelszaken, waaronder talentwerving.

De Staffing Groep is gevestigd in Nieuwegein en is in de markt actief met zijn labels IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing. Bij het bedrijf uit Nieuwegein werken circa honderd medewerkers. People4office is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven en heeft twintig medewerkers in vaste dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6354059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.