Managed hosting door True

Infotheek Group benoemt Hans Daniels tot ceo

 

Infotheek heeft eindelijk een nieuwe ceo gevonden. Per 5 juli 2018 staat het bedrijf onder leiding van Hans Daniels. Hij komt over van Hewlett Packard Enterprise (HPE), waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als vicepresident en managing director West Europa.

Daniels richt zich als ceo op de verdere integratie en ontwikkeling van Scholten Awater en Centralpoint. Daarnaast focust hij zich op de groei van de Europese circulaire it-distributieafdeling van Infotheek Group. De focus ligt hierbij op het uitbreiden van de e-commercetak en het vergroten van het aantal klanten met een langetermijncontract.

Hij zegt over zijn aanstelling: ‘De Infotheek Group heeft ambitieuze groeidoelstellingen, inclusief een salesdoelstelling van een miljard euro. Ik verheug me erop om samen met onze werknemers en partners optimale resultaten te behalen in het ondersteunen van onze klanten.’

Jordy Kool

De nieuwe ceo volgt Jordy Kool op. Hij kondigde eind 2017 zijn vertrek aan en wilde initieel per 1 april 2018 zijn werkzaamheden neerleggen. Echter heeft de zoektocht iets langer geduurd. Daniels gaat per 5 juli 2018 aan de slag. Kool blijft nog wel betrokken als non-executive bestuurslid en adviseur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6338028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.