Managed hosting door True

Kenneth del Rio van Heese is channelmanager VMware

 

Kenneth del Rio van Heese heeft een nieuwe rol binnen VMware. De voormalige marketingmanager is per 1 april aangesteld als channelmanager Benelux. Vanuit die rol gaat hij bestaande en nieuwe partners ondersteunen bij het vormgeven en uitbouwen van het partner-ecosysteem in Nederland, België en Luxemburg. Del Rio van Heese volgt Stef Koopman op.

Kenneth del Rio van Heese werkt sinds juli 2012 bij VMware in Utrecht. De afgelopen jaren heeft hij als senior marketingmanager leiding gegeven aan het Benelux marketingteam. Daarvoor werkte hij als commercial segmentmanager bij Vodafone. Del Rio van Heese startte zijn carrière bij Dell, waar hij diverse rollen vervulde waaronder EMEA business manager Workstations en product marketingmanager client solutions.

Bart Coole, algemeen directeur van VMware België en Luxemburg, zegt dat de nieuwe kanaalmanager bij VMware al jaren met de Benelux-partners samenwerkt. ‘Kenneth beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om onze partners te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle projecten bij hun klanten.’

Del Rio van Heese volgt Stef Koopman op binnen VMware. Op LinkedIn laat Koopman weten dat hij VMware verlaat voor een nieuwe uitdaging. Wat hij gaat doen, is nog niet bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6335548). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.