Managed hosting door True

Irine Gaasbeek aan de macht bij Accenture Nederland

Voorganger Manon van Beek aan de slag bij Tennet

 

Irene Gaasbeek

Accenture stelt Irine Gaasbeek per 1 juni 2018 aan als country managing director van Accenture Nederland. In deze rol heeft ze de leiding over de bedrijfsactiviteiten van Accenture in ons land, met een specifieke focus op groei door middel van innovatie en digitale transformatie. Ze volgt Manon van Beek op, die Accenture per 1 september 2018 verlaat en als algemeen directeur aan de slag gaat bij energienetbeheerder Tennet.

Gaasbeek (47 jaar) leidt momenteel de financiële afdeling van Accenture in Nederland, en is in deze rol verantwoordelijk voor de tak die zich richt op de verzekerings- en bankensector en kapitaalmarkten.

Voordat ze in 2014 met deze functie begon, had ze de leiding over de SAP-afdeling van Accenture in Nederland. Van 2006 tot 2010 heeft ze verschillende managementfuncties bekleed binnen de utiliteits- en technologie-afdelingen van Accenture Nederland. Ze is lid van de raad van bestuur van stichting RoboValley, een innovatiehub voor robotica met het hoofdkantoor in Delft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6327996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.