Managed hosting door True

Centric brengt opleidingen onder bij Vijfhart

 

Overname handen schudden

Vijfhart IT-opleidingen gaat vrijwel alle ict-opleidingen voor klanten en medewerkers van Centric verzorgen. Beide bedrijven werken al lange tijd samen en breiden die overeenkomst nu verder uit. Centric blijft wel zelf de opleidingen voor eigen software verzorgen. Bijvoorbeeld voor eindgebruikers van applicaties bij gemeenten.

Centric was tot voor kort zelf intermediair voor externe ict-opleidingen bij zijn klanten, maar wil zich meer richten op de kerntaken. Vijfhart verzorgde al een aantal jaar een groot deel van de opleidingen van Centric.

Directeur van Vijfhart IT-opleidingen, Bastiaan Janssen, licht toe dat op dit moment vooral opleidingen rondom security, programmeren en beheer populair zijn. Hij ziet dat ict'ers willen specialiseren of juist een opleiding kiezen om hun kennis naast die specialisatie te verbreden. 'We bieden een 'blended' aanbod. Deelnemers kunnen zowel online, als klassikaal aan de slag en leren individueel en in groepsverband. Vaak is de wens om minder dagen in de klas te zitten.'

Janssen zegt dat hij door schaalgrootte sneller met opleidingen kan starten omdat er eerder voldoende aanmeldingen zijn. 'Bij inschrijvingen op een open rooster kunnen cursisten vaak sneller aan de slag.'

Vijfhart IT-opleidingen

Het Arnhemse Vijfhart IT-opleidingen levert bijna 35 jaar ict-opleidingen en cursussen. In september 2016 nam Bastiaan Janssen het bedrijf over van zijn vader. De aanbieder van opleidingen profileert zich sindsdien steeds meer als een partner die opdrachtgevers helpt bij de groei van hun bedrijf.
In oktober 2017 werd AT Computing overgenomen en aan de Vijfhart Groep toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6323375). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.