Managed hosting door True

André den Braber wordt directeur bij iQibt

 

Stokje doorgeven

SAP-dienstverlener iQibt uit De Meern heeft André den Braber per 1 maart aangesteld als algemeen directeur. Hij volgt iQibt-medeoprichter Marcel Blokland op. Die gaat zich richten op de uitbouw van Planlogic, een specialist in SAP Business One-implementaties.

Marcel Blokland is medeoprichter van iQibt. ‘iQibt is in 2010 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van vijftig professionals met expertise in SAP en Pega voor verzekeraars, banken, overheid en media’, vertelt hij. ‘Na bijna acht jaar is de tijd rijp om het stokje over te geven, zodat ik mij volledig kan richten op het verder uitbouwen van Planlogic.’ Dat bedrijf kwam in 2016 in handen van iQibt, maar staat nu onder leiding van Blokland.

Voor het vertrek van Blokland is André den Braber als opvolger aangesteld. Die is per 1 maart gestart als ceo. Hij heeft ruim achttien jaar voor SAP gewerkt, waarna hij een eigen management conculting-bedrijf oprichtte. Vanuit dat bedrijf is hij directeur op interim-basis geweest bij diverse musea.

Richard Legierse, medeoprichters van iQibt, ziet André den Braber een waardevolle aanvulling voor het bedrijf als nieuw directielid. ‘Den Braber zijn kennis en ervaring op het gebied van SAP en business development stelt ons in de gelegenheid om iQibt verder te laten groeien als consultancy bedrijf op het gebied van SAP en Pega.’

André den Braber

Den Braber startte in 1996 als business manager bij SAP Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van new business met SAP-producten in Nederland bij grotere energie- en waterbedrijven, telecom en wholesale/retail-organisaties. In de jaren daarna heeft hij onder meer de software business strategieën voor SAP AG vanuit Duitsland ontwikkeld als consulting sales director bij SAP Nederland de consulting services ontwikkeld . In zijn laatste rol bij SAP werd hij wereldwijd verantwoordelijk bij SAP AG voor internationaal zakendoen in consulting en support.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6312039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.