Managed hosting door True

Kees van Luijk is channel director Dell EMC Nederland

 

Kees van Luijk

Dell EMC heeft Kees van Luijk benoemd tot channeldDirector Nederland. In deze rol zal hij zich gaan toeleggen op het ondersteunen van zowel partners als het Dell EMC channel-team en het verder vormgeven en uitbouwen van het partnerecosysteem in Nederland. Hij vervulde de job eerder op ad interim-basis.

Jeannine Peek, algemeen directeur Dell EMC Nederland: ‘We zijn verheugd dat Van Luijk de functie van kanaaldirecteur Nederland, een rol die hij al enige tijd op ad interim-basis bekleedt, wil gaan vervullen. Met zijn kennis en ervaring van het Nederlandse partnerlandschap, weet hij als geen ander met welke uitdagingen onze partners dagelijks te maken hebben. Ik ben ervan overtuigd dat Kees de juiste bagage heeft om onze partners en hun klanten te helpen bij het realiseren van (digitale) transformatie en commercieel succes.’

Profiel

Recente artikelen over :

Van Luijk werkt sinds oktober 2010 bij Dell EMC in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft hij leiding gegeven aan de partneraccountmanagers en daarvoor heeft hij verschillende rollen binnen de channelorganisatie vervuld. Hij heeft eerder in verschillende partner/development-rollen gewerkt wat betreft infrastructurele- en erp-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6309627). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.