Managed hosting door True

Channelman Edwin Rubens verlaat HP Inc

 

Edwin Rubens won in 2016 de Channel Award voor ‘Channel Manager of the Year’.

Edwin Rubens, salesmanager/channelmanager bij HP Inc, vertrekt. Dit meldt hij in een schrijven aan HP business partners. De werkzaamheden zijn overgedragen aan managing director Rob Idink, die tijdelijk de functie overneemt tot er een vervanger gevonden is.

Rubens meldt HP partners: ‘Vandaag is voor mij een belangrijk en historisch moment. Ik heb een niet makkelijk en weloverwogen besluit genomen om te stoppen als sales manager channel business van HP Nederland. Na ruim zeventien jaar met plezier en succes bij HP te hebben gewerkt, vind ik het tijd voor een heroriëntatie richting een nieuwe inspirerende uitdaging. Een uitdaging waarin ik meer in mijn kracht sta, die mij vanuit een intrinsieke motivatie energie geeft en waar mijn capaciteiten en kwaliteiten maximaal tot hun recht komen.’

Nieuwe wending

De oud-winnaar van de Channel Awards stelt verder: ‘Ondanks dat het geen eenvoudig besluit is geweest, vind ik het essentieel om op korte termijn mijn carrière een andere wending te geven en dank ik HP voor de kansen en de ruimte die ze mij hebben gegeven. Ik kijk met trots en veel voldoening terug op mijn tijd bij HP en dank iedereen voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.’ Het is niet bekend wat Rubens gaat doen.

Channel Awards 2016

Rubens won in 2016 de Channel Award in de categorie ‘Channel Manager of the Year’. Lees hier het interview terug dat Channelweb destijds met hem had.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6304476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.