Managed hosting door True

Voormalig Ordina-ceo terug naar Boston Consulting Group

 

Stépan Breedveld

Na zeven jaar leiding te hebben gegeven aan ict-dienstverlener Ordina, is Stépan Breedveld teruggekeerd naar The Boston Consulting Group, waar hij is benoemd tot senior partner. Hij krijgt als taak om zich te richten op transformatie en vraagstukken binnen de telecom-, media-, en technologietak van het consultancybureau.

Na ongeveer een jaar als bestuurder bij Ordina te hebben gewerkt, volgde hij in september 2011 Ronald Kasteel op als ceo en voorzitter van de Raad van Bestuur. Breedveld kreeg de opdracht om de strategische koers van Ordina aan te scherpen en de financiële resultaten te verbeteren. Na in september 2014 te zijn herbenoemd voor nogmaals een periode van vier jaar, legde hij in april 2017 zijn taken neer. De Belg Jo Maes is zijn opvolger. Hij is sinds 2011 actief binnen Ordina Belux, waar hij sinds 2014 aan het hoofd stond als ceo.

Breedveld, die bedrijfseconomie studeerde in Leuven en natuurkunde in Delft, heeft eerder tussen 1993 en 2010 zeventien jaar bij The Boston Consulting Group (BCG) doorgebracht. In zijn laatste functie, alvorens hij zich bij Ordina aansloot, was Breedveld vice president en leider van de telecom-, media- en technologiepraktijk (TMT) in Amsterdam. Daar richtte hij zich vooral op klanten in de telecom- en it-sector en gaf hij leiding aan de wereldwijde telecompraktijk van BCG.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6268759). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.