Managed hosting door True

Robert Pols nieuwe COO Fujitsu Services Nederland

 

Robert Pols volgt per 1 juni 2005 Andrew Jarman op als country operating officer (COO) van Fujitsu Services in Nederland. Pols heeft ruime ervaring in de IT-sector. Hij werkte eerder bij onder andere Digital Equipment, Apple Computer, Tandem Computers Europe en Syntegra Benelux.

Pols heeft een internationale achtergrond: de nieuwe COO groeide op in Pakistan, Engeland en Iran. Hij is tweetalig en spreekt zowel vloeiend Engels (zijn moedertaal) als Nederlands. Hij volgde een opleiding Elektronica aan de HTS in Nederland en haalde een graad in Electrical and Electronic Engineering in Engeland. Na enkele jaren als account manager bij Digital Equipment gewerkt te hebben, trad Pols in 1986 als reseller channel manager in dienst bij Apple Computer. Hij werd tweemaal ’European Salesman of the Year’ en uiteindelijk General Manager. In 1997 ging hij aan de slag als European Director VAR & Partner Division bij Tandem Computers Europe. Van 1998 tot en met 2003 was hij achtereenvolgens director office Automation & Marketing en general manager bij Syntegra Benelux. De afgelopen anderhalf jaar werkte hij als zelfstandig interim-manager.

Pols ziet uit naar zijn nieuwe functie. 'Fujitsu beschikt over uitstekende papieren. Het concern behoort wereldwijd tot de top-drie in IT-services. Alle voorwaarden zijn aanwezig om die positie ook in Nederland te bereiken: het is een gezond, kapitaalkrachtig bedrijf met een schat aan kennis en ervaring in huis. De IT-markt is echter de afgelopen vijf jaar een echte vechtersmarkt geworden. En dat zal zij de komende tijd ook blijven. We zullen dus hard moeten werken om onze bestaande klanten optimaal te bedienen en nieuwe klanten te werven. Een klantgerichte aanpak is daarom, meer dan ooit, een must. We zullen ons dan ook extra inspannen om klanten te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen. Aan mij de uitdaging daar het voortouw bij te nemen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/626299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.