Managed hosting door True

Rik van Zantwijk hoofd verkoop bij Epson Benelux

 

Rik van Zantwijk

Epson Europe stelt Rik van Zantwijk (52) aan als Head of Sales, Business Sales voor de Benelux. In deze rol is Van Zantwijk verantwoordelijk voor onder meer de realisatie van Epson’s groeidoelstellingen op gebied van zakelijke inkjetprinters.

Naast printing draagt Van Zantwijk de verantwoordelijkheid voor de sales van andere zakelijke producten, zoals projectoren en scanners. Van Zantwijk gaf eerder leiding aan de internationale verkoop-divisie van Ricoh en het Canon Partner Channel in Nederland. Bij Epson zal Van Zantwijk zich in eerste instantie richten op het verbreden en versterken van het indirecte b2b-kanaal.

‘Net als Epson geloof ik in de toekomst van de zakelijke inkjet en zie ik hier kansen nu het milieubewustzijn toeneemt bij organisaties’, zegt van Zantwijk. ‘Maar ook ben ik ervan overtuigd dat bedrijven met onze zakelijke inkjetprinters aanzienlijke financiële besparingen kunnen realiseren.’

Epson probeert al geruime tijd bedrijven te overtuigen om de overstap te maken van laser- naar inkjetprinters. Het bedrijf heeft daarvoor een speciale campagne in het leven geroepen: Make the Switch.

Over Epson’s strategie voor het kanaal zegt de nieuwbakken Head of Sales: ‘Epson kiest voor een exclusieve route-to-market via geautoriseerde business partners. Het kanaal waardeert die duidelijke aanpak. Het sales team werkt samen met de channel partners om hun business te laten groeien. We investeren in echte partnerships, met wederzijdse afhankelijkheid en vertrouwen. Dat is de basis voor de langetermijnvisie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6247421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.