Managed hosting door True

Luc Opdebeeck bij HPE bevorderd tot MD Noord-Europa

 

Luc Opdebeeck, de huidige managing director Belux gaat opnieuw voor een internationale functie. Bij Hewlett Packard Enterprise wordt hij verantwoordelijk voor Noord-Europa. In de praktijk gaat het om de Benelux en Scandinavië.

Luc Opdebeeck was al van 2006 tot 2010 vice president Europe bij Sun Microsystems. Na de overname door Oracle werd hij senior vice president tot oktober 2012. Eind 2014 werd hij aangetrokken door HP als managing director Enterprise Belux en koos hij opnieuw voor een lokale rol. Daar komt nu een einde aan, hoewel hij naast zijn internationale functie wel managing director Belux blijft.

De wereldwijde reorganisatie werd eerder al aangekondigd door ceo Meg Whitman. Vanaf 1 november is HP Enterprise onderverdeeld in elf regio’s die elk rechtstreeks aan de executive board rapporteren. Whitman wil met de nieuwe structuur zo’n 1,5 miljard dollar besparen op drie jaar tijd. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6237625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.