Managed hosting door True

Fouraschen is commercieel directeur Claranet Benelux

 

René Fouraschen

René Fouraschen is de nieuwe commercieel directeur bij it-infrastructuurspecialist Claranet Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de sales en business development bij het bedrijf. Eerder was Fouraschen manager business development binnen Claranet. Hij breidt deze rol nu uit tot commercieel eindverantwoordelijk en wordt onderdeel van de directie.

Fouraschen gaat de complete sales- en marketingorganisatie in de Benelux leiden. Dit betreft ook het salesteam van Rely, waar hij eerder directeur was. ‘Voor mij was de overname door Claranet een volledig nieuwe stap, maar één waar ik geen spijt van heb gehad. De bedrijfscultuur, de kansen en mogelijkheden en de korte lijnen spreken mij zeer aan. De overname opende deuren voor de Rely-organisatie en geeft zowel onze klanten als medewerkers een enorme schat aan mogelijkheden. Ik ben dan ook blij met de benoeming in deze functie en toetreding tot de directie. Door de krachten binnen de salesafdelingen te bundelen, geeft dat ons de mogelijkheid om klanten nog meer aan te kunnen bieden. Claranet heeft een solide basis in de Benelux met een gevestigd klantenbestand en ik zie ernaar uit om de komende periode met het team de groeiambitie in te vullen.’

Een woordvoerder benadrukt dat de rol van commercieel directeur eerder op ad interim basis werd vervuld door managing director Wiebe Nauta. ‘Fouraschen is als nieuwe directeur nu ook toegetreden tot de directie die nu bestaat uit directeur operations Edwin de Ruijter, financieel directeur Léon Mikkers en managing director Wiebe Nauta'

Rely

Rely was eerder onderdeel van Davinci dat een meerderheidsbelang had. Het andere belang was van oprichter Fouraschen. Door de overname werd het bedrijf volledig onderdeel van Claranet.

De Claranet Groep heeft een omzet van ruim 255 miljoen euro, telt dertienhonderd medewerkers en bedient circa 5800 klanten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Nederland, Italië en Brazilië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6220957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.