Managed hosting door True

Huawei Nederland benoemt Steven Cai tot ceo

 

Steven Cai, ceo Huawei Nederland

Ict-dienstverlener Huawei benoemt Steven Cai (Chinese naam: Cai Chengyu) tot ceo van Huawei Nederland. Het voormalige hoofd personeelszaken groeit door binnen de Nederlandse organisatie. In zijn nieuwe functie moet hij Huawei’s activiteiten in Nederland versterken door lokale samenwerkingen aan te gaan en lokaal talenten aan te trekken. Voormalig ceo=Nederland Wonder Wang gaat een andere functie binnen de organisatie bekleden.

Steven Cai heeft tijdens zijn loopbaan diverse functies binnen Huawei bekleed. Zo begon hij op het hoofdkantoor in Shenzhen en heeft daarna gewerkt in Latijns Amerika en het Verenigd Koninkrijk. In 2017 maakte hij de overstap naar Huawei Nederland als hoofd personeelszaken.

Nu is Cai benoemd tot algemeen directeur van de Nederlandse vestiging. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de activiteiten in Nederland en het onderhouden en bekrachtigen van de relatie met stakeholders.

Huawei Nederland beschikt over kantoren in Amsterdam en Voorburg. De Nederlandse vestigingen tellen gezamenlijk zo'n zevenhonderd medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6219770). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.