Managed hosting door True

Rick van Schaik is directeur Sentia Nederland

 

Rick van Schaik

Rick van Schaik is bij Sentia Nederland aangesteld als managing director. Hij neemt hij de dagelijkse leiding van de teams in Nieuwegein en Amsterdam op zich. Dit met het doel om de integratie van de overnames van Reasonnet en Vellance in Sentia Nederland verder vorm te geven. Van Schaik komt over van KPN, waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als directeur Cloud & Hosting.

Sentia levert it-outsourcing en managed services. Het bedrijf is actief in Nederland, België en, via de overname van Solido Hosting en de Jaynet Group, sinds vorig jaar ook Denemarken. De Belgische en Deense vestingen werden al aangestuurd door een algemeen directeur. Nu krijgt Nederland ook een eigen managing director.

Waar de landelijke directeuren zich richten op hun regio, focust de ceo van het bedrijf, Ian Zein, zich op de Europese (groei)ambities.

Sentia heeft driehonderd medewerkers in dienst, verspreid over Nederland, België en Denemarken. Het richt zijn dienstverlening op onder meer banken (Rabobank), verzekeraars (Achmea), uitgeverijen (Sanoma) en retailondernemingen (Carrefour). Sentia is Managed Service Program Partner van Amazon Web Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6195365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.