Managed hosting door True

Ruurd Bakker is projectmanager rebranding Onguard

Focust op nieuwe koers na fusie met Credit Tools

 

OnGuard, specialist in credit management software, heeft per 14 augustus Ruurd Bakker benoemd tot project manager rebrading. In zijn rol focust hij op de nieuwe strategie en koers van het in eind 2016 met Credit Tools gefuseerde bedrijf.

Floor Stam-Lammers, marketingverantwoordelijke bij OnGuard: ‘De komende periode gaan we hard aan de slag om van OnGuard en Credit Tools één krachtig merk te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Ruurd de aangewezen persoon is om dit project goed vorm te geven en te leiden.’

Bakker heeft inmiddels bijna tien jaar ervaring als project- en marketingmanager. In zijn tijd bij the Room (voorheen DataroomServices) was hij verantwoordelijk voor de gehele marketing en heeft hij zich de laatste 1,5 jaar vooral bezig gehouden met de rebranding van DataroomServices naar the Room.

Fusie heeft grote gevolgen

Bakker: ‘Van twee merken één sterk merk maken is een enorme uitdaging, maar wel één waar ik enorm veel energie uithaal. Mijn doel is om de rebranding de komende maanden, zowel intern als extern, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wanneer alles op orde is en onze huidige klanten en medewerkers trots zijn op ons nieuwe merk, is dit project voor mij geslaagd. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat ook de toekomstige klanten een goed beeld hebben van OnGuard.’

Eerder gaf Timmo Joosten, sinds eind 2016 partner alliance manager EMEA bij OnGuard, in de Channelweb-rubriek Onder Vuur aan dat de fusie met Credit Tools veel consequenties heeft en dat het samenvoegen van beide bedrijven en partnerkanalen niet eenvoudig is.

Onguard is gevestigd in Nederhorst den Berg en Zaltbommel. Bert van der Zwan, voormalig OnGuard-ceo, is ceo van de nieuw ontstane organisatie. De algemeen directeur van Credit Tools, Pim van der Hagen, vervult in de nieuwe organisatie de positie van coo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6189384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.