Managed hosting door True

Van den Hoven is hoofd partners en allianties OnGuard

 

Betalingsspecialist OnGuard heeft Daniël van den Hoven per 1 augustus benoemd tot hoofd partners en allianties. Hij gaat in deze rol de huidige channelstrategie optimaliseren. Ook zoekt hij nieuwe kanaalpartners om het OnGuard-platform uit te breiden en een goede balans tussen directe en indirecte sales te vinden.

Het betreft een nieuwe functie waarin Van den Hoven nauw gaat samenwerken met Timmo Joosten, die bij OnGuard werkzaam is als partner alliance manager voor EMEA. Samen gaan ze zich sterk maken voor het indirecte verkoopkanaal waarbij ze op zoek gaan naar technische partners die een koppeling met het order to cash-platform van OnGuard kunnen maken. Ook gaan de twee heren op zoek naar implementatie- en referral- partners. Joosten zal vanaf volgende maand aan Van den Hoven rapporteren.

Partnerecosysteem

Daniël van den Hoven over zijn nieuwe functie: ‘Mijn missie is geslaagd wanneer de juiste mix van channel-partners aan boord is en er daarmee een partnerecosysteem staat, waarmee de klanten van OnGuard oplossingen vinden die zij nodig hebben om competitief te zijn. Ik kijk er naar uit om binnen het bedrijf de samenwerking op te zoeken met het direct sales- en marketingteam om onze klanten en partners optimaal van dienst te kunnen zijn.’

Bert van der Zwan, ceo bij OnGuard: ‘OnGuard heeft als missie om organisaties veerkrachtiger te maken door het volledige order-to-cash-proces uit handen te nemen. Om dit te bereiken, werken wij wereldwijd samen met gecertificeerde partners. De meer dan twintig jaar ervaring die Daniël heeft opgedaan is daarom welkom binnen OnGuard. Met zijn durf en enthousiasme gaat hij de uitdaging aan om het indirecte verkoopkanaal verder te brengen en een groot succes te maken.’

Profiel

Van den Hoven werkte eerder als vicepresident bij Vanad Aloha aan het indirecte verkoopkanaal. Daarvoor was hij werkzaam bij Cisco/WebEx, Twinfield en Vanad Group.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6167713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.