Managed hosting door True

Stepco benoemt Branka Dessens tot directeur

 

Branka Dessens directeur Stepco

It-dienstverlener Stepco uit Ittervoort heeft Branka Dessens als nieuwe algemeen directeur aangesteld. Dessens neemt alle directietaken van Paul de Meulemeester over. Hij richt zich voortaan volledig op business development om zo de verdere groei van Stepco te stimuleren. Daarnaast blijft hij als aandeelhouder aan Stepco verbonden.

Dessens werkte twaalf jaar bij tankterminaloperator Vopak waar ze verschillende leidinggevende functies bekleedde. Zo leidde ze de bouw van tankopslagterminals wereldwijd en was ze verantwoordelijk voor een groot constructieproject in Maleisië. Afgelopen jaar werkte Dessens in India waar zij als algemeen directeur verantwoordelijk was voor twee opslagterminals met zo'n tweehonderd medewerkers.

Stepco, opgericht in 1993, is gespecialiseerd in clouddienstverlening en it-beheer voor het mkb. Het bedrijf heeft vestigingen in Ittervoort en Houten en telt ruim honderd man. Stepco is partner van Microsoft, HPE, VWware, RES, IBM, Cisco, Veeam, Dell EMC, Safenet, Evault en Ziggo Zakelijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6006048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.