Managed hosting door True

Robert Siep is nieuwe CFO Sentia Group

 

Sentia heeft Robert Siep aangesteld als cfo. Als directielid in de holding wordt hij Europees verantwoordelijk voor finance, legal en compliance. De Sentia Group bestaat uit 280 medewerkers in Nederland, België en Denemarken. Siep heeft ervaring met de integratie van overnames en zal in zijn nieuwe rol de overnamestrategie van Sentia verder vormgeven. Hij volgt Marco Vrijburg op die de onderneming heeft verlaten.

De kersverse cfo, afkomstig van Modern Dental Group, heeft ruime ervaring in Europese fusies, overnames en de financiële integratie daarvan. ‘Ik kijk ernaar uit om samen met het finance-team verder te bouwen aan de organisatie. Daarnaast zorgt de ambitie van Sentia ervoor dat er acquisities zullen volgen die uitdagend zijn om te begeleiden en efficiënt te integreren’, zegt hij over zijn nieuwe functie.

Groeiplannen

Sentia heeft als doel om beheerst te groeien in Noord-West Europa. Eind 2016 nam Sentia al twee Deense hostingbedrijven over. 

Het bedrijf wil leidend worden op het gebied van managed services voor complexe en bedrijfskritische applicaties op cloudplatforms in Europa. Sentia-ceo Ian Zein ziet Siep als een waardevolle toevoeging aan Sentia met zijn ervaring op het gebied van de integratie van overnames.
‘Met onze ambitie om verder te groeien in Europa is deze kennis van groot belang. Naast het begeleiden van onze groei met toekomstige overnames zal Siep eindverantwoordelijk zijn op het gebied van finance, legal en compliance voor Europa’, besluit Zein.

Het bedrijf heeft nu vijf kantoren verspreid over drie landen. In Nederland heeft de onderneming vestigingen in Nieuwegein, Delft en Amsterdam (hoofdkantoor). In België is Sentia gevestigd in Gent, in Denemarken staat het kantoor in Kopenhagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5997263). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.