Managed hosting door True

Unica benoemt Misseyer (ex-Ordina) tot CIO

 

Manager

Technisch dienstverlener Unica heeft Martin Misseyer (52) benoemd tot chief information officer (cio). Hij moet digitalisering en opkomende technologieën zoals IoT (Internet of Things), big data, en voorspellende analyse inpassen in de bedrijfsprocessen en diensten van Unica. Misseyer stapt over van ict-dienstverlener Ordina.

Martin Misseyer, cio Unica.

De aanstelling van een cio past volgens de dienstverlener in een brede strategische keuze om de aandacht voor bepaalde aandachtsgebieden te versterken. Eerder werd een directeur supply chain management benoemd.

Misseyer komt over van ict-dienstvelener Ordina. Daar werkte hij sinds 1999. Hij was er in zijn laatste rol actief als senior principal expert bij het onderdeel VisionWorks. Voor zijn benoeming tot Unica-cio was hij intensief betrokken bij de ontwikkeling van de ict-strategie van Unica.

Misseyer is per 1 maart gestart als cio. Unica beschikte tot die benoeming over een manager-ict, Bram Melse. Hij is nu benoemd tot security officer binnen de technisch dienstverlener.
Unica licht toe: 'Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things (IoT), big data, predictive maintenance en het Building Information Model (BIM) zijn in toenemende mate belangrijk voor de gebouwde omgeving en haar installaties.' Volgens de Unica bieden die ontwikkelingen kansen voor innovatie van de eigen bedrijfsvoering en die van eigenaren van machines en gebouwen en andere klanten van de dienstverlener. 

ICT-strategie Unica

Misseyer vindt het een grote uitdaging om de ict-strategie van Unica verder te ontwikkelen.
'Unica heeft een sterke positie in de ontwikkeling van steeds intelligentere en duurzamere gebouwen. Nieuwe ontwikkelingen als Internet of Things (IoT) kunnen hieraan bijdragen.'
Volgens de cio heeft de technisch dienstverlener de kennis en ervaring in huis om die ontwikkeling te versterken.

Over Unica

Technisch dienstverlener Unica telt veertien vestigingen die voortkomen uit tien gespecialiseerde bedrijven. Het beschikt over drie regionale projectenbedrijven en ruim tweeduizend medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5995960). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.